Ventilatie C+ en D

Ventilatie C+ staat voor efficiëntere luchtafvoer.

 

De vochtigheidsgraad, CO2 en geuren worden in de woning gereguleerd. De aanwezigheidssturing vervolledigt dit ventilatiesysteem en zorgt voor zuivere lucht.

Meer informatie

systemplusC-schemeEen continue basisventilatie zorgt voor een goede luchtkwaliteit in de leefruimtes. Door het principe van toevoer, doorvoer en afvoer wordt de verontreinigde binnenlucht uit uw woning verdreven en vervangen door verse buitenlucht.

De woning wordt als het ware met verse lucht gespoeld. Ventileren enkel waar en wanneer nodig zorgt voor extra energiebesparing. Kortom, vraaggestuurd ventileren.
1. Toevoer van verse lucht in “droge” ruimtes (woonkamer, slaapkamer, bureau, speelkamer)
2. Doorvoer van lucht (gang, trappenhal)
3. Afvoer van vervuilde lucht uit “vochtige” ruimtes (badkamer, toilet, keuken, wasplaats)

 

 

Ventilatie D zorgt voor warmterecuperatie met bypass in de zomer.

De twee ventilatoren van dit systeem zorgen voor optimale warmtewisseling. Verse lucht wordt aangevoerd, vervuilde lucht wordt afgevoerd. Daarnaast verzeker je jezelf van extra luchtverwarming in de winter en verkoeling in de zomer. Ideaal voor een passief huis.

0468 12 55 71 info@adviesdecock.be

Koen De Cock
Hoogstraat 46
9550 Herzele

Advies.DeCock staat je bij op het vlak van elektriciteit, domotica, verlichting en meer. Als erkend elektricien verzorgt Advies.DeCock zowel renovatiewerken als volledige nieuwbouwprojecten. Samen gaan we op zoek naar de ideale balans tussen comfort en de praktische uitvoering van zowel je elektrische huisinstallatie als je professionele elektrische installatie. Bouw je zelf je elektriciteit? Wil je algemene elektriciteitswerken uitvoeren? Wil je (led-)verlichting installeren of renoveren? Of ben je op zoek naar de perfecte ventilatie voor je woning? Bij erkend elektricien Advies.DeCock ben je aan het juiste adres. Contacteer Advies.Decock voor een vrijblijvend gesprek.